رئیس‌جمهور برای تغییر چهره سیستان و بلوچستان نماینده ویژه تعیین کرد-راهبرد معاصر
محمدصدر:نمی‌دانم کاندیدا ‌می‌شوم یا نه/خاتمی گفت ثبت‌نام کنم وزیر کشور عراق با سرلشکر باقری دیدار کرد تاکید مخبر بر حمایت از بازار بورس و درخواست از وزیر اقتصاد علت مغایرت آرای هیئت رئیسه پس از بازشماری چه بود؟ آغاز عملیات اجرایی 200 هزار واحد مسکونی در تهران+ جزئیات مصوبات هیأت دولت برای حذف سختگیری‌های صدور مجوزهای کسب و کار سرلشکر سلامی: شهید موسوی یکی از شخصیت‌های درخشان و برجسته سپاه بود برگزاری مراسم ختم مادر سیدحسن نصرالله از سوی رهبر انقلاب قدر؛ اولین موشک بالستیک ضدکشتی ایران در اختیار انصارالله یمن واکنش زاکانی به احتمال کاندیداتوری‌ ریاست جمهوری اسماعیلی: دولت بنای معرفی نامزد در انتخابات ندارد ضرغامی نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری می‌شود؟ علی باقری: فعالیت‌های هسته‌ای زیر نظر شورای عالی امنیت ملی است واکنش مخبر درباره ثبت‌نام در انتخابات در انتخابات ریاست جمهوری صرفاً با کارت ملی و شناسنامه می‌توان رأی داد

رئیس‌جمهور برای تغییر چهره سیستان و بلوچستان نماینده ویژه تعیین کرد

در پی تأکید مقام معظم رهبری بر حل مشکلات و توجه به رونق و توسعه سیستان و بلوچستان در دیدار اخیر جمعی از مردم این استان و اعلام برنامه دولت برای اجرای سند تحول این منطقه و اختصاص اعتبار ویژه در این زمینه، «محمد کرمی» به‌عنوان نماینده ویژه‌ رئیس‌جمهور در امور اجرایی سیستان و بلوچستان منصوب شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۴ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 17
کد خبر: ۲۰۴۳۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار روز دوشنبه ۲۰ شهریور جمعی از مردم سیستان و بلوچستان، وضع فعلی این استان را با قبل از انقلاب، غیر قابل مقایسه خواندند اما در عین حال تأکید کردند «با وجود کارهای فراوان انجام شده، مسئولان باید با جدیت، خدمت‌رسانی به منطقه را قوت و گسترش دهند که ایجاد خط آهن شمال به جنوب در استان و تأمین حق مردم در زمینه آب از جمله کارهای ضروری است»؛ ایشان همچنین خاطرنشان کردند که «اگر مصوبات سفر اوایل دهه ۸۰ به سیستان و بلوچستان کامل اجرا و دچار بی‌توجهی و غفلت نمی‌شد، چهره امروز استان متفاوت بود که امیدواریم این دولت با کار و تلاش جدی، مشکلات را کاهش دهد».

در پی این سخنان که موجی از امید در دل مردم منطقه ایجاد کرد، رئیس‌جمهور از برنامه دولت سیزدهم برای اختصاص اعتبار و اختیارات ویژه به استاندار سیستان و بلوچستان با هدف تسریع در آبادانی و عمران این استان خبر داد و ابراز امیدواری کرد خبرهای بسیار خوبی به زودی به گوش مردم این خطه برسد و دولت بتواند در این منطقه کارنامه درخشانی داشته باشد.

۲۱ شهریور؛ یک روز پس از دیدار رهبر انقلاب، استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در حال اجرای تمام مصوبات سفر رهبر انقلاب به این استان هستیم، تصریح کرد: «اهدافی که در دست اجرا داریم دقیقاً فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر مصوبات سفر ایشان در سال ۸۱ است؛ چون ما سرباز ایشان هستیم و خاصیت سرباز این هست که خوب بداند فرمانده چه می‌خواهد».

چهارشنبه ۲۲ شهریور نیز معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه بررسی طرح توسعه استان سیستان و بلوچستان از اجرایی‌شدن سند تحول استان سیستان و بلوچستان خبر داد؛ طرحی جامع و تحول آفرین برای توسعه و جبران عقب‌ماندگی‌های استان که به گفته «محمد مخبر» قرار است تا سه سال آینده و به‌صورت گام به گام عملیاتی شود.

«سپهر خلجی» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت هم همان روز در حاشیه جلسه هیأت دولت به خبرنگاران گفت که دولت اجرای اَبَرپروژه‌های مناطق محروم را در دستور کار دارد و به‌طور خاص اعلام کرد دولت مردمی اقدامات زیرساختی متعددی را برای توسعه و رفع محرومیت استان سیستان و بلوچستان انجام داده است که این روند را ادامه خواهد داد.

به گزارش ایرنا، هیأت وزیران در همین راستا و به‌منظور تحقق منویات رهبر انقلاب و مصوبات سفر ایشان و پیگیری برنامه‌های دولت برای رونق و توسعه سیستان و بلوچستان، «محمد کرمی» استاندار این استان را با استناد به اصل ۱۲۷م قانون اساسی به‌عنوان نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امور اجرایی سیستان و بلوچستان تعیین کرد.

بر اساس این مصوبه، صلاحیت‌های قانونی و وظایف و اختیارات نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امور اجرایی استان سیستان و بلوچستان عبارتند از:

۱. ساماندهی تبادلات مرزی و بهره‌مندی از ظرفیت این امر به‌منظور بهبود وضعیت مرزنشینان و تقویت مبارزه با قاچاق

۲. انتظام‌بخشی به نقاط مرزی استان و اتباع خارجی و ارتقای امنیت اجتماعی

۳. هماهنگی و رفع اختلاف دستگاه‌های اجرایی در استان با رعایت آیین نامه چگونگی رفع اختلاف بین دستگاه‌های اجرایی

۴. هم‌افزایی و نظارت عالیه بر فعالیت مناطق آزاد تجاری صنعتی چابهار و سیستان

۵. پیگیری و نظارت بر اجرای کلیه طرح‌های مصوب ملّی و استانی

۶. جذب سرمایه‌گذاری خارجی برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام استان

۷. رفع موانع و پیشبرد نهضت ملّی مسکن در استان

۸. شناسایی و اتخاذ تدابیر لازم جهت تحقق اجرای طرح‌های مربوط به رشد تولید و افزایش اشتغال در استان

۹. راهبری و پیگیری تحقق طرح‌های اولویت‌دار دولت در استان در حوزه‌های آب‌رسانی، گازرسانی، حمل و نقل و راه‌های مواصلاتی، بهداشت و درمان، عرضه سوخت و کاهش حاشیه‌نشینی و آلودگی هوا

۱۰. ایجاد همگرایی و وحدت بیشتر بین اقوام و مذاهب استان.

در مصوبه ابلاغی دولت از سوی مخبر تأکید شده تصمیمات نماینده ویژه رئیس‌جمهور در خصوص امور اجرایی فوق در حکم تصمیمات رئیس‌جمهور و هیأت وزیران بوده و با رعایت ماده (۱۹) آیین نامه داخلی هیأت دولت، قابل صدور و لازم الاجراست./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده